iPhone XS Max reparatie prijzen

Scherm vervangen AAA+ kwaliteit
"High Copy" kwaliteit scherm van een derde partij
129
Scherm vervangen OLED AAA+ kwaliteit
Vergelijkbare kwaliteit als de OEM, welke ook OLED technologie gebruikt.
179
Scherm vervangen OEM kwaliteit
Fabriekskwaliteit scherm dat je gewend bent op je telefoon.
235
Accu / batterij vervangen
79
Laadconnector vervangen
79
Aan/uit knop vervangen
75
Earspeaker vervangen
75
Speaker muziek vervangen
75
Microfoon vervangen
95
Microfoon herstellen
69
Camera voor vervangen
89
Achter camera vervangen
99
Volume knop vervangen
79
Slecht / geen WiFi bereik
79
Slecht / geen netwerk
Waterschade behandeling
39
Software probleem
25
Toestel onderzoeken
15
Moederbord reparatie
Camera glas

Uiterst best kwaliteit

Hier bij World of Phones bent u altijd op de juist adres, of het gaat om een iPhone XS Max scherm reparatie of een andere merk. World of Phones weet een antwoord voor elk telefoon probleem. Met monteurs gespecialiseerd in herstel van telefoons en tablets zijn onze deuren 6 dagen in de week voor u open. Met een groot assortiment aan accessoires bent u nooit zonder een bescherming na een reparatie. Door jaren lang ervaring in de telefoon reparatie branche heeft World of Phones de vaardigheden om uw telefoon op een professioneel en vakkundige wijze te repareren.

Scherm reparatie op locatie voor uw iPhone XS Max.

World of Phones repareert ook bij u op locatie! Mocht het niet uitkomen om zelf even langs te komen dan kunt u een afspraak maken om een reparateur langs te laten komen bij u op locatie. Het kan op uw gewenste tijdstip 7 dagen per week na werktijden. U kunt een afspraak inplannen tot 21:00 in de avond. Plan een afspraak nu!

iPhone Xs Max scherm reparatie, iPhone XR scherm reparatie, iPhone SE 2020 scherm reparatie, iPhone 11 scherm reparatie , iPhone X scherm reparatie , iPhone 7 scherm reparatie , iPhone 6S scherm reparatie

iPhone XS Max reparatie

De meest voorkomende iPhone XS Max reparaties zijn hierboven weergegeven, bijvoorbeeld scherm vervangen. Voor reparatie op locatie kunt u hier klikken om een afspraak te maken. Is uw probleem niet bekend of staat het er niet tussen? Neem dan snel contact op met ons!

iPhone XS Max reparatie binnen 30 minuten

Elk telefoon reparatie wordt binnen 30 minuten uitgevoerd. De schade aan uw smartphone lossen wij professioneel op. Wij gebruiken altijd nieuwe OEM onderdelen voor een iPhone XS Max reparatie.

Meest voorkomende reparaties
Glas vervangen
Scherm vervangen
Glas reparatie
Scherm reparatie
Beeldscherm vervangen
Scherm herstellen