WIE WE ZIJN

ken jij World of Phones?

Wij zijn World of Phones en wij willen het bewijzen dat hoge kwaliteit en snelle service toch wel met elkaar in balans kunnen zijn. Hoe komen wij op het idee en waarom kunnen wij het beter?

Na bij elkaar meer dan 7 jaar ervaring in de branche hebben wij besloten om zelf een bedrijf op te richten die aan alle eisen voldoet van de consument die voorheen anderen bedrijven te kort schoten. Een kwalitatief hoge reparatie voor een eerlijke prijs en directe reparatie zonder je toestel 3 weken kwijt te zijn.

Met de samenwerking van erkende leveranciers in en buiten Nederland hebben wij kwalitatief hoogwaardige onderdelen altijd op voorraad, al dan niet binnen 1 werkdag ter beschikking. Hiermee lossen we het probleem van de lange wachttijden op. Onze producten worden handmatig geselecteerd om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Wij staan sterk achter onze diensten en geven daarom 1 jaar NO-HASSLE-WARRANTY. Dat wil zeggen dat u altijd terug kunt komen mocht er een technische storing zich voordoen op de gerepareerde onderdelen, Wij zorgen er dan voor dat uw toestel kosteloos weer in orde is.

World of Phones winkel

World of Phones

Bij de planning nemen we elk aspect door

2017
OPRICHTINGSJAAR
8400
GELUKKIGE KLANTEN
5
BEDRIJF WERKT MET ONS
3500
PROJECTEN VOLTOOID

Follow Us on Social Meida