iPhone 7 reparatie prijzen

Budget scherm reparatie
49
Scherm vervangen AAA+ kwaliteit
"High Copy" kwaliteit scherm van een derde partij.
64
Scherm vervangen FULL OEM kwaliteit
Fabriekskwaliteit scherm dat je gewend bent op je telefoon.
79
Accu / batterij vervangen
45
Laadconnector vervangen
40
Power aan / uit vervangen
40
Earspeaker vervangen
35
Speaker muziek vervangen
40
Microfoon vervangen
40
Microfoon herstellen
40
Camera voor vervangen
35
Camera achter vervangen
50
Volume knop vervangen
40
Backcover vervangen
75
Camera glas
30
Slecht / geen netwerk
50
Slecht / geen WiFi bereik
84
Waterschade behandeling
35
Toestel onderzoeken
15
Software probleem
25
Moederbord reparatie
Trilknop vervangen

iPhone 7 scherm reparatie

Hier bij World of Phones bent u altijd op de juist adres, of het gaat om een iPhone 7  scherm reparatie of een andere merk. World of Phones weet een antwoord voor elk telefoon probleem. Met monteurs gespecialiseerd in herstel van telefoons en tablets zijn onze deuren 6 dagen in de week voor u open. Met een groot assortiment aan accessoires bent u nooit zonder een bescherming na een reparatie. Door jaren lang ervaring in de telefoon reparatie branche heeft World of Phones de vaardigheden om uw telefoon op een professioneel en vakkundige wijze te repareren.

Reparatie op locatie voor uw iPhone  7 reparatie.

World of Phones repareert ook bij u op locatie! Mocht het niet uitkomen om zelf even langs te komen dan kunt u een afspraak maken om een reparateur langs te laten komen bij u op locatie. Het kan op uw gewenste tijdstip 7 dagen per week na werktijden. U kunt een afspraak inplannen tot 21:00 in de avond. Plan een afspraak nu!

iPhone Xs Max scherm reparatie, iPhone XR scherm reparatie, iPhone SE 2020 scherm reparatie, iPhone 11 scherm reparatie , iPhone X scherm reparatie , iPhone 7 scherm reparatie , iPhone 6S scherm reparatie

iPhone 7  Reparaties

De meest voorkomende iPhone 7  reparaties zijn hierboven weergegeven, bijvoorbeeld scherm vervangen. Voor reparatie op locatie kunt u hier klikken om een afspraak te maken. Is uw probleem niet bekend of staat het er niet tussen? Neem dan snel contact op met ons!

iPhone 7  reparatie binnen 30 minuten

Elk telefoon reparatie wordt binnen 30 minuten uitgevoerd. De schade aan uw smartphone lossen wij professioneel op. Wij gebruiken altijd nieuwe OEM onderdelen voor een iPhone 7  reparatie.

Meest voorkomende reparaties
Glas vervangen
Scherm vervangen
Glas reparatie
Scherm reparatie
Beeldscherm vervangen
Scherm herstellen