Huawei Ascend P10 Lite reparatie prijzen

Scherm Reparatie AAA+
Scherm glas vervangen OEM
Accu / batterij vervangen
49
Laadconnector vervangen
35
Power aan / uit vervangen
40
Earspeaker vervangen
35
Speaker muziek vervangen
35
Microfoon vervangen
35
Microfoon herstellen
35
Camera voor vervangen
40
Camera achter vervangen
44
Volume knop vervangen
35
Trilknop vervangen
40
Backcover vervangen
30
Slecht / geen netwerk
45
Slecht / geen WiFi bereik
45
Headphone Jack
34
Waterschade behandeling
35
Toestel onderzoeken
15
Software probleem
25
Moederbord reparatie

Altijd een oplossing voor uw telefoon of tablet!

Bij World of Phones bent u altijd op het juiste adres, of het nou gaat om een Huawei P10 Lite scherm reparatie of de Huawei P20 Lite batterij vervangen. World of Phones heeft het antwoord op elke telefoon of tablet probleem. Met monteurs gespecialiseerd in  Huawei P10 Lite scherm reparatie zijn onze deuren 6 dagen in de week open voor u. Lees hiernaast al de prijzen voor uw Huawei P10 Lite scherm reparatie.

Waarom uw Huawei P10 lite scherm reparatie door World of Phones uitvoeren?

Door jaren lang ervaring in de telefoon reparatie branche heeft World of Phones de vaardigheden om uw telefoon op een professioneel en vakkundige wijze te repareren. Daarnaast beschikt World of Phones over alle juiste Huawei P10 Lite scherm reparatie onderdelen en apparatuur. Hierdoor bent u er vrijwel zeker van dat het niet verkeerd kan gaan. Daarnaast betekent dit ook dat uw telefoon 9 van de 10 binnen 30 minuten afgehandeld is. Zo kunt u direct weer door met uw dagelijkse bezigheden. Ook biedt World of Phones 1 jaar garantie op bijna alle reparaties.

Met jaren lang ervaring heeft en veel kennis in huis, is World of Phones een specialist in het gebied van reparaties. Ook dit is een reden dat uw Huawei P10 Lite scherm reparatie in een mum van tijd uitgevoerd is. Klik hier en plan direct jou Huawei P10 Lite scherm reparatie!

Huawei P10 lite scherm reparatie in Bergen op Zoom

World of Phones opereert van uit de winkelcentrum van Bergen op Zoom. Zo heeft u de mogelijkheid om dagelijks tijdens winkeluren langs te komen voor uw tablet- of telefoon reparatie. World of Phones biedt verschillende kwaliteiten schermen voor verschillende prijzen. Dit maakt het mogelijk dat uw Huawei P10 Lite scherm vervangen wordt voor een extreem lage prijs. Daarnaast wordt dit vergrendeld met 1 jaar garantie, om u ervan te verzekeren dat u de beste kwaliteit ontvangt. World of Phones’ aanbod van schermen zal hierdoor ook altijd verschillen. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat u altijd de juist kwaliteiten aangeboden krijgt.

Huawei P10 Lite Reparatie Bergen op Zoom

Motorola Moto X Style Scherm reparatietieMotorola Moto X Style batterij vervangen bergen op Zoom - telefoon reparatie bergen op zoom - WOP

Meest voorkomende Huawei P10 Lite reparatie Bergen op Zoom en omstreken

De meest voorkomende Huawei P10 Lite reparatie is het scherm reparatie. Wat daarnaast nog vaak voorkomt is het batterij vervangen en de oplaadpoort herstel. Om een duidelijk beeld te geven van de meest voorkomende problemen is hieronder een ranglijst gezet.

Is uw probleem niet bekend of staat het er niet tussen? Neem dan snel contact op met ons!

Meest voorkomende Huawei P10 Lite reparaties gerangschikt:
Huawei P10 Lite scherm vervangen
Huawei P10 Lite scherm reparatie
Huawei P10 Lite batterij vervangen
Huawei P10 Lite oplaadpoort vervangen

Huawei P10 Lite oplaadpunt vervangen
Huawei P10 Lite waterschade behandeling
Huawei P10 Lite Camera vervangen

Huawei P10 Lite scherm reparatie binnen 30 minuten

Door jaren lang ervaring in de telefoon reparatie branche heeft World of Phones de vaardigheden om uw telefoon op een professioneel en vakkundige wijze te repareren en meestal is dit binnen 30 minuten afgehandeld. De onderdelen die gebruikt worden voor uw Huawei P10 Lite scherm reparatie zijn verkrijgbaar in zowel origineel als imitatie. Kijk voor meer informatie de Huawei P10 Lite scherm reparatie prijzenlijst of klik hier om contact op te nemen met ons.

Uw Huawei P10 lite batterij vervangen bij World of Phones Bergen op Zoom

Huawei P10 Lite batterij vervangen is een van de meest voorkomende reparatie proces bij toestellen die intensief gebruikt worden. Hierdoor heeft een telefoon de nijging om sneller uit te vallen. Ook al is het batterijpercentage nog 80% zal het toestel spontaan uitvallen. Een andere bekend keur van een slecht batterij is dat het snel leeg loopt. De telefoon die normaal gesproken een hele dag mee ging gaat na verloop van tijd steeds minder lang mee. Tot dat het toestel binnen 1 à 2 uur leeg is. Hiermee weet u wel bijna zeker dat u toe bent aan een batterij vervanging.

Voor de Huawei P10 Lite batterij vervangen heeft World of Phones circa 30 minuten nodig. Waarna u het toestel weer als voorheen kunt gebruiken. Voor het Huawei P10 Lite batterij vervangen geeft World of Phones ook nog een half jaar garantie. Dit houdt in dat u binnen een periode van 6 maanden probleemloos een nieuwe batterij ontvangt, mocht deze niet naar behoren functioneren. Dus kom nu langs en laat jouw Huawei P10 Lite batterij vervangen!

Telefoon reparatie Bergen op Zoom

Extra transparant

Wilt u weten hoe uw Huawei P10 Lite batterij vervangen wordt of hoe uw Huawei P10 Lite scherm vervangen wordt? Vraag de medewerker om uw reparatie video! Doe dit voor de start van de reparatie en ontvang na de reparatie een video met uw Huawei P10 Lite scherm reparatie. Het video duurt 1 minuut en u ziet precies wat er met uw telefoon gedaan wordt. Hiermee zorgen wij voor een transparantie voor al onze klanten. World of Phones een telefoon reparatie winkel waar u op kunt vertrouwen! Wacht niet langer en kom direct langs bij ons in de winkelcentrum van Bergen op Zoom!

Huawei P10 lite Batterij vervangen in combinatie met de levensduur

Huawei P10 Lite scherm reparatie is niet de enige vaak voorkomende Huawei P10 Lite reparatie. Ook de Huawei P10 Lite batterij vervangen komt vaak voor. Dit heeft meestal met de intensiteit van het gebruik te maken. Lithium batterijen slijten namelijk sneller bij langdurig gebruik intensief gebruik. Zo wordt de Huawei P10 Lite batterij vervangen na enkel maanden van gebruik. Maar aan de andere kant kan het ook jaren lang mee gaan. Het Gemiddelde levensduur van een batterij is 1,5/2 jaar. Sommige zijn pas na de vierde jaar toe aan vervanging. De Huawei P10 Lite batterij vervangen na 1,5/2 jaar is dus niet altijd nodig.

Wat zijn smartphones en waar dienen ze voor? klik hier om meer te lezen over smartphones.