LG G2 reparatie prijzen

Scherm Reparatie AAA+
45
Scherm glas vervangen OEM
Camera glas
30
Accu / batterij vervangen
45
Laadconnector vervangen
34
Power aan / uit vervangen
30
Earspeaker vervangen
34
Speaker muziek vervangen
34
Microfoon vervangen
34
Microfoon herstellen
34
Camera voor vervangen
Camera achter vervangen
Volume knop vervangen
30
Trillknop vervangen
Backcover vervangen
Slecht / geen netwerk
Slecht / geen WiFi bereik
Headphone Jack
34
Waterschade behandeling
35
Toestel onderzoeken
15
Software probleem
25
Moederbord reparatie

LG G2  scherm reparatie

Hier bij World of Phones bent u altijd op de juist adres, of het gaat om een LG G2 scherm reparatie of een andere merk. World of Phones weet een antwoord voor elk telefoon probleem. Met monteurs gespecialiseerd in herstel van telefoons en tablets zijn onze deuren 6 dagen in de week voor u open. Met een groot assortiment aan accessoires bent u nooit zonder een bescherming na een reparatie. Door jaren lang ervaring in de telefoon reparatie branche heeft World of Phones de vaardigheden om uw telefoon op een professioneel en vakkundige wijze te repareren.

Reparatie op locatie voor uw LG G2  reparatie.

World of Phones repareert ook bij u op locatie! Mocht het niet uitkomen om zelf even langs te komen dan kunt u een afspraak maken om een reparateur langs te laten komen bij u op locatie. Het kan op uw gewenste tijdstip 7 dagen per week na werktijden. U kunt een afspraak inplannen tot 21:00 in de avond. Plan een afspraak nu!

LG-reparatie-Telefoon-water-schade-reparatie-bergen-op-zoom-ipad-reparatie-tablet-reparatie-LG-scherm-reparatie-reparatie-op-locatie

LG G2  Reparaties

De meest voorkomende LG G2  reparaties zijn hierboven weergegeven, bijvoorbeeld scherm vervangen. Voor reparatie op locatie kunt u hier klikken om een afspraak te maken. Is uw probleem niet bekend of staat het er niet tussen? Neem dan snel contact op met ons!

LG G2 reparatie binnen 30 minuten

Elk telefoon reparatie wordt binnen 30 minuten uitgevoerd. De schade aan uw smartphone lossen wij professioneel op. Wij gebruiken altijd nieuwe OEM onderdelen voor een LG G2  reparatie.

Meest voorkomende reparaties
Glas vervangen
Scherm vervangen
Glas reparatie
Scherm reparatie
Beeldscherm vervangen
Scherm herstellen

Gerelateerde LG producten